T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Ortak Sınav Takvimi Belirlendi.

Ortak Sınavlar 25 Mart 2024-05 Nisan 2024 tarihleri arasında okulumuzda Yüz-Yüze gerçekleştirilecek olup;

Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz...

 

 SINAV TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

  

AÇIKLAMALAR

1) Kendisinde ya da birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birisinde kronik hastalık bulunan öğrenciler ile kendisinin ya da birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birisinin Covid 19'a yakalanması veya temaslı olması nedeniyle karantina kapsamına alınan ve bu nedenle sınavlara süresi içerisinde katılamayan öğrenciler, Bu konuda öğrenci velisi çocuğunun raporlu veya karantina altında olduğunu belirten rapor ve dilekçenin okul idaresine en kısa zamanda teslim edilmesi/haber verilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde sınava girmemiş olarak işlem yapılacaktır.

 

2) Sınav süreleri 40 dk. olacaktır.

 

3) Sınav araç gereçlerini (kalem, silgi vb.) öğrenciler kendileri getirecek ve birbirlerine sınav anında kesinlikle vermeyeceklerdir.

 

4) Öğrenciler sınavlara kendi sınıflarında gireceklerdir. 

 

5) Sınavlara cep telefonuyla gelinmemesi gereklidir. Ancak sınava cep telefonuyla gelen öğrenci sınav süresince cep telefonunu kapalı tutmak ile sorumludur, aksi takdirde

Kopya -K- muamelesi görecektir. 

 

6) OKY 48 (4) (Değişik:RG-13/9/2014-29118) Geçerli özrü olmadan sınava katılmayan, projesini vermeyen ve performans çalışmasını yerine getirmeyen öğrenciler ile kopya çekenlerin durumları puanla değerlendirilmez. Puan hanesine; sınava katılmayan, projesini vermeyen ve performans çalışmasını yerine getirmeyenler için "G" ve kopya çekenler için "K" olarak belirtilir ve aritmetik ortalamaya dâhil edilir.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.10.2021 - Güncelleme: 13.03.2024 20:29 - Görüntülenme: 11872
  Beğen | 1144  kişi beğendi