İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şubat Sorumluluk Sınavları (05-16 Şubat 2024)

Sorumluluk Sınavları 05-16 Şubat 2024 tarihleri arasında aşağıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda okulumuzda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

AÇIKLAMALAR

1) Sorumluluk sınavlarına 10-11 ve 12.sınıf öğrencilerimiz gireceklerdir.

9.sınıf (lise-1) öğrencileri sorumluluk sınavlarına girmeyecektir.

2) Öğrenciler sınav başlamadan 15 dakika önce takvimde belirtilen sınav salonunda hazır bulunmalıdır.

3) Sınav süreleri 40 dk. olacaktır.

4) Sınav araç gereçlerini (kalem, silgi vb.) öğrenciler kendileri getirecek ve birbirlerine sınav anında kesinlikle vermeyeceklerdir.

5) Sınavlara cep telefonuyla gelinmemesi gereklidir. Ancak sınava cep telefonuyla gelen öğrenci sınav süresince cep telefonunu kapalı tutmak ile sorumludur, aksi takdirde Kopya -K- muamelesi görecektir.

6) Öğrenciler sorumlu oldukları dersin sorumluluk sınavından en az 50 puan alması gerekmektedir. Aksi durumda o dersin sorumluluğu kalkmaz.

7) Sınava girecek öğrenciler hazırlanan yoklama listelerini sınav esnasında imzalar.

8) Sınav kurallarına uymayan, kopya çekmeye teşebbüs eden veya kopya çeken öğrenci görevli öğretmenler tarafından tespit edilir ve hakkında tutanak tutulur. Hakkında işlem yapılan öğrenciye sıfır (0) puan verilir ve e-okula (K) olarak işlenir.

9) Sınav sonuçları sınavların bitimini takip eden iş gününde e-okuldan ilan edilir.

Sınav Programını (Tarih ve Saatleri) Öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Yayın: 24.01.2024 - Güncelleme: 24.01.2024 09:55 - Görüntülenme: 720